پیدا کردن موقعیت جغرافیایی یک شهر ازطریق گوگل مپ
مشاهدۀ جمعیت شهرها و معرفی مختصر آنها در ویکیپدیا
انجام اتنخاب رشتۀ مجدد در نرم افزار، ویژۀ انتخاب رشتۀ باآزمون سراسری است، و برای انجام انتخاب رشتۀبدون آزمون در نرم افزار، یک انتخاب رشتۀ جدید را شروع کنید. انجام انتخاب رشتۀ جدید بدون آزمون برای متقاضی واحد منجر به کسر از اعتبار نسخه های 55 اجرایی نخواهد شد.
پس از هر بهروزرسانی فهرست متقاضیان را بازیابی کنید.سپس با انتخاب متقاضی مربوطه در فهرست، و کلیک بر دکمه انتخاب رشتۀ مجدد (نه چاپ مجدد)، نسبت به انجام انتخاب رشته براساس رشتههای 1402 اقدام فرمایید.
طبق دفترچۀراهنمای انتخاب رشته داوطلبان آزمون سراسری میتوانند صرفنظر از نوع مدرک دیپلم یا گروه آزمایشی و صرفنظر از مجاز بودن یا غیرمجاز بودن در انتخاب رشتۀ باآزمون، رشتهمحلهای صرفاْ بر اساس سوابق تحصیلی (بدون آزمون) را از هر گروه آزمایشی (تجربی، ریاضی، انسانی، زبان و هنر) و هر دوره ای (اعم از روزانه، نوبت دوم و …) که تمایل دارند انتخاب کنند.
برای مشاهدۀ بهینۀ صفحات، دکمهها، تبها و واژههای موجود در نرمافزار لازم است رزولوشن نمایشگر خود را 768*1360 قرار دهید. در نظر داشته باشید که برای size یا scale نیز %100 انتخاب شود. پس از تغییر رزولوشن به رزولوشن بهینه سیستم را حتماً ریاستارت کنید.
چنانچه قصد دارید خروجی نرمافزار را برای گوشی یا لوحه (تبلت) دارای سیستم عامل Android یا IOS ارسال کنید، به دو روش می توانید فایلی تهیه کنید که در آن دستگاهها نیز بدون اشکال باز و خوانده شود:
1- از طریق دکمه «عکس/PNG» در صفحه نتایج آن را در قالب تصویر ذخیره کنید. با این کار، به تعداد صفحات گزارش، فایل تصویریِ همنام و شمارهگذاریشده تولید میشود.
2- با انتخاب دکمۀ چاپ پنجرهای باز میشود که در آن فهرست پرینترها قابل رویت است؛ از میان پرینترها گزینۀ Microsoft print to pdf را انتخاب کنید؛ فایل پی دی افی که از این طریق ساخته میشود با همۀ دستگاهها سازگار است.
در بخش حذف و اضافۀ رشته ها در نرم افزار، در گروه آزمایشی ریاضی، رشتههای شیمی محض و شیمی کاربردی، در پوشۀ رشتههای مشترک میان چند گروه آزمایشی قرار دارد.به طور کلی، رشته٬هایی که میان دو یا چند گروه آزمایشی مشترک هستند، در نرمافزار، در پوشه یا مجموعه-رشتۀ «رشته های مشترکمیان چند گروه – با آزمون» قرارداده شده اند.
ب
هر یک از علایم اختصاری استفاده شده در خروجی در پایان برگه چاپ شرح داده شده اند.
چنانچه قصد دارید خروجی نرمافزار را برای گوشی یا لوحه (تبلت) دارای سیستم عامل Android یا IOS ارسال کنید، از طریق دکمه «عکس/PNG» در صفحه نتایج آن را در قالب تصویر ذخیره کنید. با این کار، به تعداد صفحات گزارش، فایل تصویریِ همنام و شمارهگذاریشده تولید میشود.
در نظر داشته باشید، که فایل تولید شده از طریق دکمه ذخیره در قالب pdf ممکن است در گوشی و تبلت خوانده نشود؛ به همین دلیل در صورت تمایل به ایجاد فایلهای گزارش برای ارسال به گوشی و تبلت حتما از گزینه عکس استفاده کنید.
فرمهای درج علاقهمندیهای داوطلبان را از این صفحه دانلود کنید.
📝 فرم درج علاقهمندیهای داوطلبان برای انتخاب رشته تماماولویتی را از اینجا دریافت کنید.
← همانطور که در راهنما ذکر شده است در صورت خالی بودن فهرست بلافاصله پس از هر بار بهروزرسانی، با کلیک بر دکمه “بازیابی فهرست داوطلبان” فهرست داوطلبانی را که تا کنون برای آنان انتخاب رشته کردهاید بازیابی کنید.
← به منظور افزایش یا تغییر تعداد انتخابها در هر بازه از بخش تنظیمات عمومی نرمافزار، بر کلید جهش(تبِ) «تعداد انتخابها در هر بازه» کلیک کنید. در جدول مربوطه عدد مدّ نظر خود را مقابل هر بازه درج کنید. برای اِعمال تغییرات لازم است بر دکمۀ «ذخیره» کلیک کنید
←جهت تغییر جایگاه کد رشته ای خاص در خروجی در صفحه نمایش خروجی با انتخاب گزینه “چیدمان دستی” فهرست خروجی در پنجره ای جداگانه نمایش داده می شود، در این پنچره پس از انتخاب ردیف کدرشته مورد نظر با کلیک بر گزینه های بالا/پایین تغییر جایگاه ردیف انتخابی امکان پذیر می شود.
← نظر به کثرت و تنوع رشته محل های “بدون آزمون”در دوره های مختلف در انتخاب رشته سراسری 1401،اعطای توجه کافی به رشته محلهای بدون آزمون و بهره گیری از قابلیت مربوطه در “نرم افزار فرهیختگان شریف” پیشنهاد می شود.
← در انتخاب رشته سراسری 1402 شیوه پذیرش در دوره پیامنور “بومی ناحیهای” است. داوطلب میتواند ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ به اﻣﻜﺎن اداﻣﻪ ﺗﺤﺼﻴﻞ و ﻋﻼﻗﻪ خود ﺑﻪ ﺗﺤﺼﻴﻞ “در ﻫﺮ ﻳـﻚ از واﺣـﺪﻫﺎ و مراکز “دانشگاه پیامنور، ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ انتخاب رشته در هریک از مراکز و واحدهای ذیربط اقدام نمایند.
✉ آدرس پست الکترونیک: info@farhikhtegan-sharif.org