این صفحه به پاسخ به پرسش های پرتکرار درباره نرم افزار انتخاب رشته فرهیختگان شریف اختصاص یافته است؛ این پرسش ها مواردی از قبیل ویژگی های نرم افزار انتخاب رشته و نحوه کاربری آن را شامل می شود.

آنچه درباۀ نرم افزار انتخاب رشته فرهیختگان شریف پرسیده‌اید، یا احتمالاً خواهید پرسید…

پس از آنکه به‌روزرسانی نرم‌افزار مطابق کدرشته‌های 1402 از سوی فرهیختگان شریف بارگذاری شد (که همان‌طور که در پاسخ به پرسش قبل مطرح شد، این‌به‌روزرسانی 48 ساعت پس از انتشار دفترچه‌های راهنمای انتخای رشته و صدور کارنامه از جانب سنجش انجام می‌پذیرد)، تاریخ  آخرین به‌روزرسانی- که در صفحه اول برنامه قابل مشاهده است به 1402 تغییر می‌یابد. افزون بر این، تاریخ درج‌شده در سربزگ خروجی نیز از 1401 به 1402 تغییر می‌یابد.

به طور کلی در ایام انتخاب رشته هرزمان به اینترنت متصل می شوید برای اطمینان خاطر دکمه به روزرسانی نرم افزار را بزنید، و اگر به روزرسانیِ جدیدی در کار بود، آن را دریافت کنید.

در نظر داشته باشید که در اولین اجرای برنامه پس از هر بار به روزرسانی ابتدا به فهرست داوطلبن بروید و با اجرای دکمه بازیابی فهرست، فهرست تان را، بازیابی کنید.

8نرم‌افزارهای انتخاب رشته و رغبت‌نمای تحصیلی بر سیستم های عامل ویندوز 8، 10 و 11  قابل نصب هستند. این نرم افزارها بر سیستم های  IOS و Android  قابل نصب نیستند.

پاسخ: خیر، هر نسخه از نرم‌افزار صرفاً بر یک سیستم عامل (ویندوز) امکان کاربری دارد.

پاسخ: [ پس از فعال‌سازی نرم‌افزار نیاز به اتصال به اینترنت نیست.

بله. می‌توانید به‌سادگی در بخش تنظیمات خروجی نام فرهیختگان شریف را با نام موسسه خود جایگزین کنید.
برای مشاهدۀ امکانات مختلف نرم افزار انتخاب رشته فرهیختگان شریف به این پیوند نیز سر بزنید:
farhikhtegan-sharif.org/?p=6619

پاسخ: [ پس از بروزرسانی اولیه در صورت بارگذاری بروزرسانی جدید در ایام انتخاب رشته سراسری 1400 مراتب آن در وبگاه فرهیختگان شریف به اطلاع می‌رسد. در عین حال چنانچه سیستم کاربری نرم‌افزار شما به اینترنت متصل است، اجرای هر روزه‌ی فرمان بررسیِ بروزرسانی، شما را از هر لحاظ مطمئن می‌سازد.]

پاسخ: [ چنانچه در سربرگ فهرست خروجی رشته-شهرهای پیشنهادی عبارت انتخاب رشته سال “1401” درج شده باشد پایگاه داده‌ها به‌روز شده است.

پاسخ: [ معنای علائم اختصاری در انتهای برگه مندرج است.]

پاسخ: [بله؛ با پرداخت مابه التفاوت قیمت نسخۀ 55 اجرایی با نسخۀ فاقد محدودیت- تک‌سیستمه می‌توانید نسخۀ خردیداری‌شده را در همان سیستمی که نرم‌افزار را در ابتدا نصب کرده‌اید، تبدیل به “نسخۀ فاقد محدودیت در دفعات اجرا” کتید.]

بله. به‌سادگی و با بهره‌گیری از قابلیت چیدمان دستی- که دکمه آن در بخش مشاهدۀ خروجی هر انتخاب رشته قابل دسترسی است- ترتیب را تغییر دهم. در این حالت در سربرگ خروجی عنوان «نتایج انتخاب رشته با تغییر دستی ترتیب چیدمان» به‌صورت خودکاز ظاهر می‌شود.

نرم‌افزار انتخاب رشته و مشاوریار فرهیختگان شریف خود حاوی بخشی به نام مشاوریار است که امکان مجموعه‌ای از جستجوهای پیشرفته را فراهم می کند. حال، مشاوریار مستقل به این معنی است که در کنار نرم‌افزار انتخاب رشته و مشاوریار که صرفاً بر یک سیستم رایانه ای قابل نصب است، یک نرم‌افزار جداگانه که صرفاً حاوی بخش مشاوریار است در اختیار شما قرار می گیرد، که آن برنامه را می توان بر یک سیستم دیگر نصب کرد. برای نمونه ممکن است نرم‌افزار انتخاب رشته و مشاوریار (نرم افزار اصلی) بر سیستم کاربر رایانه مجموعه شما نصب باشد و کاربر مربوطه با درج داده‌های داوطلبان در نرم افزار به کاربری نرم افزار می پردازد؛ در این شرایط ممکن است شما به عنوان مشاور، که آن سیستم در اختیار تان نیست، ترجیح دهید بخش مشاوریار نرم‌افزار (که در آن امکان جستجوهای شهری و رشته ای فراهم است) بر سیستم خود او نیز نصب باشد؛ این مشاوریار مستقل قابلیت صدبار اجرا دارد، و در هر اجرا مشاور می تواند به تعداد نامحدود در آن جست و جو کند.

بله؛ با انتخاب گزینۀ ذخیره در قالب عکس (PNG) خروجی در قالب چند فایل عکس ذخیره می شود. این فایل ها برای گونه‌های متفاوت گوشی یا تبلت (اعم از Android or IOS) قابل تشخیص هستند.

چنانچه قصد دارید خروجی نرم‌افزار را برای گوشی یا لوحه (تبلت) دارای سیستم عامل Android یا IOS ارسال کنید، از طریق دکمه «عکس/PNG» در صفحه نتایج آن را در قالب تصویر ذخیره کنید. با این کار، به تعداد  صفحات گزارش، فایل تصویریِ هم‌نام و شماره‌گذاری‌شده تولید می‌شود.
در نظر داشته باشید، که فایل تولید شده از طریق دکمه ذخیره در قالب pdf ممکن است در گوشی‌ و تبلت خوانده نشود؛ به همین دلیل در صورت تمایل به ایجاد فایلهای گزارش برای ارسال به گوشی و تبلت حتما از گزینه عکس استفاده کنید.

خیر. این نرم‌افزار ویندوز-پایه است و در سیستم‌های کامپیوتری ویندوز قابل نصب و کاربری است و هیچگاه به‌صورت تحت وب ارایه نشده است.

خیر. نکتۀ جالب توجه برای مشاوران کم‌مراجع این است که در صورتی که برای یک فرد واحد یک بار خروجی گرفتید،با مراجعه به بخش فهرست مراجعان و انتخاب آن فرد، با ثابت ماندن مشخصات فردی و رتبه‌ای، هر تعداد خروجی که بخواهید می‌توانید برای متقاضی مورد نظر دریافت کنید. روش کار این است که با مراجعه  به بخش فهرست متقاضیان، و انتخاب گزینه انتخاب رشته مجدد- مشخصات فردی و رتبه ای تغییرناپذی می مانند- و در قابل انتخاب رشته مجدد قادر به دریافت اقسام خروجی ها خواهید بود.

مشاهدۀ تصاویر صفحات بخش انتخاب رشته برنامه از طریق پیوند زیر امکان‌پذیر است:

https://farhikhtegan-sharif.org/?p=5269

مشاهدۀ تصاویر مشاوریار از طریق پیوند زیر امکان‌پذیر است:

https://farhikhtegan-sharif.org/?p=5279

مشاهدۀ تصاویر نرم‌افزار رغبت‌نمای تحصیل در رشته‌های دانشگاهی از طریق پیوند زیر امکان‌پذیر است:

https://farhikhtegan-sharif.org/?p=7149

بله. در سه سال اخیر بخش رضایت‌نامه‌ها (Testimonials) در وبگاه فرهیختگان شریف راه‌اندازی شده استک برای مشاهده از طربق پیوند زیر اقدام فرمایید:

بله؛ پس از به‌روزرسانی کدرشته‌محل‌های جدید نمایش داده می‌شود؟

خیر. نرم‌افزار رغبت‌نمای تحصیلی نرم‌افزار مستقلی است وضرورت ندارد بر همان سیستمی نصب شود که نرم افزار انتخاب رشته بر آن نصب است.

تا 48 ساعت پس از اعلام رشته‌محل‌های باآزمون دانشگاه آزاد اسلامی- 1401 به‌روزرسانی مربوطه در نرم‌افزارِ لاینسنس 1401، بارگذاری می‌شود. رشته محل‌های بدون آزمون دانشگاه آزاد در نرم‌افزار وارد نمی شوند.

بله. فایل پی‌دی‌اف کتابچۀ راهنمای نرم‌افزار از طریق اتورانِ نصب نرم‌افزار قابل دسترس است. افزون بر این، پنجره‌ها و صفحات نرم‌افزار، حسب مورد، از دکمۀ راهنمای Html نیز برخوردار هستند.

نظرات کاربران نرم افزار انتخاب رشته و رضایت نامه های آنها در صفحه رضایت نامه قابل مشاهده است. برای مشاهده رضابت نامه های کاربران از لینک استفاده کنید.

به نظر می رسد مطالعه رضایت نامه های کاربران قبلی نرم افزار انتخاب رشته بتواند در ارزیابی های شما نقش مفیدی ایفا کند. به طور کلی، صرف نظر از ویژگی های یک خدمت  یا کالا، روایت های شخصی استفاده کنندگان از آن خدمت یا کالا چشم انداز یا زاویه ای دیگر را برای نگریستن به آن برای مخاطب فراهم می کند. برای مشاهده زضایت نامه های مفصل کاربران به صفحه رضایت نامه ها مراجعه فرمایید.

بله؛ پس از به روزرسانی نرم افزار لایسنس 1401، که 48 ساعت پس از انتشار همه دفترچه های راهنمای انتخاب رشته انجام می پذیرد، رشته محل ها با کدرشته‌ی شان، که معمولا یک عدد 5 رقمی است، در نرم افزار وارد می شوند.

بله؛ در نرم افزار انتخاب رشته لاینسنس 1402، دفترچه یا دفترچه های احتمالی اصلاحیه 24 ساعت پس از انتشار در برنامه اعمال می شوند؛ در این صورت، از طربق دکمه به‌روزرسانی داخلی نرم افزار می توانید، به‌روزرسانیِ مربوطه را دریافت کنید.

به منظور نمایش بهینه صفحات نرم افزار رزولوشن را  768*1360 قرار دهید. در نظر داشته باشید که برای size یا scale نیز %100 انتخاب شود. پس از تغییر رزولوشن به رزولوشن بهینه سیستم را حتماً ری‌استارت کنید.

خرید لایسنس 1402 به این معنی است که شما در سال جاری، یعنی سال 1402، امکان استفاده از این نرم افزار را دارید. به این ترتیب، روشن است که در سال های آینده لازم است لایسنس همان سال را تهیه کنید. البته لاینسنس 3 ساله نرم افزار نیر ارایه میشود؛ با این حال، اغلب کاربران ترجیح می دهند همان لایسنس یکساله، یعنی لایسنس ویژه انتخاب رشته 1402، را ترجیح می‌دهند.

مشاوریار مستقل بر یک سیستم مجزا از سیستم اصلی کاربری نرم افزار انتخاب رشته قابل نصب است؛ مشاوریار مستقل در موقعیت‌هایی کارساز است که در آنها نرم افزار اصلی انتخاب رشته بر سیستم «الف» نصب شده است، و آن سیستم از سوی اپراتور کامپیوتر (و نه مشاور) کاربری می‌شود؛ در چنین موقغیت هایی ممکن است مشاور بخواهد دست‌کم بتواند از امکانات بخش مشاوریار در سیستم مقابل خود (سیستم«ب») استفاده کند. به بیان دیگر نصب نرم افزار انتخاب رشته و مشاوریار و نرم افزار مشاوریار مستقل بر یک سیستم بلاموضوع است.